El Festival Petits! Grans! Llibres! aterra amb '1.001 maneres de viure els llibres'


  • Comparteix:

Els llibres infantils i juvenils, protagonistes

Els llibres infantils i juvenils, protagonistes

La jornada '1.001 maneres de viure els llibres', la vessant professional del festival Petits! Grans! Llibres!, arriba aquest dissabte a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels amb un nodrit programa de conferències al voltant de l'educació, la literatura i la infància. La importància de la lectura, la relació entre llibres i filosofia i l'experiència a l'escola seran els eixos dels tallers i les xerrades d'aquest dissabte, a partir de dos quarts de deu.

Les activitats començaran a les nou del matí amb les acreditacions. 'Lectura afectiva, lectura efectiva', amb Verónica Bronstein, 'Créixer, viure i educar a la llum de la lectura', amb Marta Roig, i 'Descobrir el món a través dels àlbums il·lustrats', amb Núria Vouillamoz, són les propostes que s'encadenaran fins al descans, a tres quarts de dotze del migdia.

La jornada es reprendrà a un quart d'una, amb dues xerrades sota el títol 'Filosofia i Literatura'. Glòria Arbonés plantejarà si tots els contes es poden interpretar en clau filosòfica i Roser Grivé farà una aproximació filosòfica a 'El Petit Príncep' durant aquesta segona part, que donarà pas al descans per dinar i a un concert del pianista Pol Ruiz.

Les jornades acabaran amb l'experiència de tres mestres de l'escola cooperativa El Puig d'Esparreguera a les quatre de la tarda i tallers vivencials al voltant de la literatura infantil i juvenil de dos quarts de cinc a sis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.