El festival Petits! Grans! Llibres! s'acomiada amb una sessió de dues hores per als infants


  • Comparteix:

El festival ha canviat d'ubicacions amb el pas dels anys

El festival ha canviat d'ubicacions amb el pas dels anys

El festival de literatura infantil serà la principal atracció d'avui a Petits! Grans! Llibres!, que ha tornat aquest cap de setmana en un format reduït, adaptat a la nova ubicació, a l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels. Les activitats amb infants es concentraran en una sessió única de dues hores, a les quatre de la tarda, limitada a 120 places i que tenen un preu de set euros per als adults, quatre per als infants a partir d'un any i gratuïta per als nadons de fins a 12 mesos.

El festival començarà amb una nova edició del Bosc dels Llibres, un espai amb racons de lectura amb música de piano en directe. Tota la família podrà relaxar-se en un espai amb catifes i coixins. A més, hi haurà una activitat de ioga per a tothom.

De cinc a sis de la tarda, hi haurà activitats adaptades a les edats dels joves assistents. Així, tindrà lloc un taller d'iniciació al vincle amb els contes per a infants de fins a dos anys. D'altra banda, hi haurà un taller de contes i emocions per a infants a partir de tres anys. Els majors de quatre anys podran gaudir d'un espectacle a càrrec del narrador japonès Yoshi Hioki.

Jornada professional
Paral·lelament, aquest diumenge segueixen les activitats professionals amb dos blocs temàtics més centrats en emocions, sentiments i literatura. El matí començarà amb 'chill out' de contes i l'anomenat 'Racó de la calma', amb Susan Haase. A un quart d'onze, serà el torn de la presentació de l'Escola Francesc Aldea de Terrassa. La jornada acabarà amb una xerrada titulada '1.001 maneres de tancar els llibres', amb Ariadna Bonet i Roser Grivé, i 'Contes del Japó', amb Yoshi Hioki.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.