El cicle de cinema temàtic aborda el conflicte dels refugiats amb la pel·lícula 'Inch'Allah'


  • Comparteix:

L'actriu canadenca Évelyne Brochu protagonitza el film / Foto:Cinemaldito.com

L'actriu canadenca Évelyne Brochu protagonitza el film / Foto:Cinemaldito.com

El cicle de cinema temàtic de Sant Cugat arriba a la tercera cita aquest dilluns amb 'Inch'Allah', un film de la directora canadenca Anaïs Barbeau-Lavalette que tracta el conflicte dels refugiats. La història se centra en un camp de refugiats palestí de Cisjordània, on una jove canadenca que s'ocupa de dones embarassades veu trontollar les seves creences i conviccions. La pel·lícula es podrà veure a les vuit del vespre a Cinesa i es projectarà en versió original subtitulada. El preu de l'entrada és de quatre euros i de tres per als menors de 25 anys.

Inch'Allah és una pel·lícula del 2012 que narra la història de la Chloé, una metgessa canadenca que treballa en un camp de refugiats palestins a Cisjordània. La seva relació amb persones que es troben a les dues bandes dels murs li farà replantejar-se les seves conviccions. El film se centra en la protagonista i a partir d'aquest cas tracta d'obtenir respostes i comprendre què hi ha realment darrere del conflicte.

El llargmetratge és una producció franco-canadenca que barreja fins a quatre idiomes: anglès, francès, àrab i hebreu. No està recomanada per a menors de 12 anys.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.