El Teatre Auditori pot tornar a funcionar amb normalitat, un cop arreglada l'avaria tècnica de la caixa escènica


  • Comparteix:

Les obres han coincidit amb els treballs de manteniment que es fan cada estiu

Les obres han coincidit amb els treballs de manteniment que es fan cada estiu

L'avaria tècnica que va produir-se a finals del mes de juny al Teatre Auditori ja està totalment solucionada. Coicindint amb aquestes obres, s'ha aprofitat també per fer els treballs de manteniment que es fan cada estiu per acondicionar el teatre. Un cop fet això, durant aquesta setmana es podran fer algunes de les classes del curs Dansa Sant Cugat, i divendres passat l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra ja va poder fer alguns assajos.

L'avaria provocada pel desplaçament d'una biga a la caixa escènica del Teatre Auditori ja està totalment solucionada. L'avaria no ha afectat al curs Dansa Sant Cugat, ja que no necessita de cap muntatge escènic, però sí ha obligat a posposar els espectacles de finals de curs de Color Dansa i el muntatge 'The Power of Peace' previst per la Festa Major, i que encetarà la temporada del proper trimestre.

Ara, el teatre pot tornar a funcionar amb tota normalitat, tal i com explica la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé.

Àngels Solé

Dijous passat va quedar arreglada l'avaria i s'ha aprofitat per fer el maneniment anual. Ja podem marxar tranquils de vacances.


L'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra ja va poder assajar divendres passat al Teatre Auditori i el proper 8 d'octubre actuarà acompanyada del Quartet Casals, dins la programació estable, amb obres de Stravinsky, Elgar i Wagner.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.