Quatre llibreries santcugatenques se sumen a la campanya 'Fas sis anys. Tria un llibre'


  • Comparteix:

Imatge de la campanya

Imatge de la campanya

Quatre llibreries de Sant Cugat participen a la 2a edició de la campanya 'Fas sis anys. Tria un llibre', impulsada pel Gremi de Llibreters amb el suport de la Generalitat. Es tracta dels establiments Abacus, Alexandria, el Celler de Llibres i el Pati de Llibres. Aquesta iniciativa permet als infants que fan o han fet sis anys aquest 2017 triar un llibre a una llibreria propera gràcies a un cupó de 13 euros que poden bescanviar als establiments.

La campanya, que arrenca aquest dimarts i s'allargarà fins al 17 de juny, té com a objectius que els nens descobreixin les llibreries amb un adult, que comencin a crear la seva pròpia biblioteca, donar valor al llibre i reforçar les vendes de llibres infantils.

Mitjançant la campanya, l'infant rebrà a casa un targeta que el convidarà a anar a la llibreria més propera. Allà podrà bescanviar la targeta pel llibre que més li agradi, per un import de fins a 13 euros. Si l’import és superior, caldrà abonar la diferència. També hi haurà la opció de poder fer la compra en línia a través del portal Libelista.cat.

En aquesta 2a edició, la campanya arribarà a 80.941 nens de tota Catalunya, que podran anar a més de 200 llibreries del país. Com a novetat, aquest any s’ha arribat a un acord amb l'ONCE per adaptar la targeta al sistema de lectura i escriptura tàctil, el Braille. D’aquesta manera, els infants amb discapacitat visual podran participar en la campanya des de l’inici. D’altra banda, també es donarà cobertura als infants residents a l’estranger gràcies a l’acord amb el departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, mitjançant la Secretaria d’Afers Exteriors de la Unió Europea, que oferirà la possibilitat de beneficiar-se d’aquesta campanya en la seva cartera de serveis.

El 2016, en la primera edició, 31.914 nens van bescanviar la seva targeta per un llibre, el 38,3% dels infants catalans que complien sis anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.