El Teatre-Auditori fa rècord amb 93.740 espectadors, però baixa cinc punts l'ocupació mitjana


  • Comparteix:

Pablo Carbonell és un dels artistes que ha passat aquesta temporada per l'equipament

Pablo Carbonell és un dels artistes que ha passat aquesta temporada per l'equipament

El Teatre-Auditori ha tancat la temporada amb 93.740 espectadors, un rècord total d'ocupació per a l'equipament municipal, tot i que l'ocupació mitjana per funció baixa cinc punts, fins al 80%, respecte la darrera temporada. Les funcions de 'La Gran Ilusión' del Mago Pop, amb 8.280 espectadors, i el concert de Roger Hodgson de Supertramp, que es farà al juliol i ja té entrades exhaurides, culminen un any amb 75 espectacles repartits en 102 funcions en la temporada estable.

La programació estable ha atret 68.882 espectadors, que han adquirit la majoria de les entrades per Internet, un 55,21%. El preu mitjà de les entrades ha estat de 19,82 euros.

A l'apartat d'espectacles educatius, 25.782 infants han assistit a les activitats d'Escoles a Escena com la Cantània, activitats del Petit Liceu, la Cantata de Sant Cugat i 'Un Nadal amb Mr.Scrooge'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.