L'acció i l'aventura, protagonistes de les estrenes de cinema a Sant Cugat


  • Comparteix:

Ryan Reynolds (dreta) i Samuel L. Jackson (dreta) protagonitzen 'El Otro Guardaespaldas'. / Foto: Trailer 'El Otro Guardaespaldas'

Ryan Reynolds (dreta) i Samuel L. Jackson (dreta) protagonitzen 'El Otro Guardaespaldas'. / Foto: Trailer 'El Otro Guardaespaldas'

L'acció i les aventures arriben aquest divendres als cinemes santcugatencs. Cinesa i Yelmo estrenen 'El Otro Guardaespaldas', una pel·lícula que barreja dinamisme i comedia dirigida pel director i escriptor australià Patrick Hughes i protagonitzada per Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson. L'altra estrena de la setmana és 'Tadeu Jones 2: El secret del Rei Mides', un film d'animació que porta les aventures de l'arqueòleg més enllà de l'Atlàntic, dirigida per Enrique Gato. .

'El Otro Guardaespaldas'
Michael Bryce (Ryan Reynolds), reconegut com el millor agent de protecció del món, rep un nou client: Darius Kincaid (Samuel L. Jackson), l'assassí a sou amb qui s'ha enfrontat en anteriors ocasions. Malgrat les diferències, hauran de col·laborar per arribar fins a la Haia, on Darius Kincaid haurà de testificar contra un dels grans dictadors de l'Europa de l'est (Gary Oldman).

Completen el repartiment Gary Oldman, Salma Hayek, Elodie Young, Richard E. Grant, Sam Hazeldine i Joaquim de Almeida



'Tadeu Jones 2: El secret del Rei Mides'
Tadeu Jones, un paleta convertit en arqueòleg, viatja a Las Vegas, on ha decidit formalitzar la seva vocació i començar els estudis. Allà es troba amb Sara Lavroff, una reconeguda arqueòloga que ha trobat un dels tres discs d'or del collaret del Rei Mides, provant-ne la seva existència. La Sara serà segrestada per Jack Richmann, un magnat que pretén fer-se amb la relíquia completa del 'rei or'. Acompanyat del seu gos Jeff i el seu lloro Belzoni, en Tadeu creuarà mig món per rescatar la seva companya de vocació. Als cinemes Cinesa de Sant Cugat es pot veure en català.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.