El Museu del Monestir ofereix avui una visita guiada gratuïta a l'exposició de Rudolf Häsler


  • Comparteix:

Imatge de l'exposició homenatge a Rudolf Häsler. / Foto: Localpres

Imatge de l'exposició homenatge a Rudolf Häsler. / Foto: Localpres

El Museu del Monestir ofereix aquest dissabte a les sis de la tarda una visita gratuïta a l'exposició 'Rudolf Häsler. Homenatge en el 90è aniversari del seu naixement (1927-1999).' L'exposició, que es va inaugurar el juliol passat amb motiu del que hagués estat el 90è aniversari de l'autor, és una presentació del seu llegat i repertori artístic. La mostra vol retre homenatge a la figura de Häsler com a pintor, humanista i una de les figures claus per entendre el realisme pictòric a Catalunya i Europa a finals del segle XX i com a santcugatenc il·lustre.

L'activitat està organitzada per l'Ajuntament de Sant Cugat i estarà oberta al públic fins al proper 11 de setembre. Els horaris de visita establerts són de dilluns a dissabte de nou del matí a dos quarts de dues del migdia, i de cinc de la tarda a vuit del vespre. Diumenges i festius l'horari és de deu del matí a dos quarts de tres de la tarda.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.