El santcugatenc Carles Castell guanya el Premi Soler i Estruch amb el llibre 'Set Pecats'


  • Comparteix:

Carles Castell

Carles Castell

L'escriptor santcugatenc Carles Castell ha guanyat el Premi Soler i Estruch 2017 amb el llibre 'Set Pecats'. L'obra és un recull de contes que prenen el títol i la trama narrativa dels set pecats capitals: supèrbia, gola, ira, mandra, luxúria, avarícia i enveja. El premi es convoca anualment per l'Ajuntament de Castelló de la Ribera, a València, i té com a guardó la publicació de l'obra a la col·lecció Miratges d'Edicions del Bullent, una escultura de metall de l'artista Josep Alfonso i un premi metàl·lic de 2.500 euros.

El Premi Soler i Estruch se suma als Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2012 i 2013, els Premis Vent de Port 2012 i 2016 i el Premi Literari de Valldoreix, amb els que s'ha condecorat l'autor per les seves obres al llarg de la seva trajectòria.

Castell ha subratllat que guardons d'aquest tipus conviden els autors amateurs a continuar escrivint.

Carles Castell

Els premis són sempre ben rebuts. Per als amateurs és un incentiu per buscar temps per escriure.


'Set pecats'
El protagonista de cada història és un escriptor o escriptora que en l'exercici de la seva activitat es veu abocat a caure en un dels set pecats capitals. L'obra dóna peu a situacions i reflexions al voltant del món de l'escriptura, convertint els personatges en instruments per presentar les febleses i les contradiccions de la naturalesa humana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.