El Casal de Joves Torreblanca acull un taller de dansa integrada a càrrec de Jordi Cortés


  • Comparteix:

El taller es tancarà amb una mostra oberta aquest diumenge / Foto: Teatre-Auditori

El taller es tancarà amb una mostra oberta aquest diumenge / Foto: Teatre-Auditori

L'Aula d'Expressió del Casal de Joves Torreblanca acull des d'aquest divendres i fins diumenge un taller de dansa integrada, a càrrec de Jordi Cortés, adreçat a persones amb i sense diversitat funcional i sensorial i amb o sense experiència en el món de la dansa o altres disciplines artístiques. La formació es farà aquest divendres de quatre a set de la tarda, dissabte de deu del matí a sis de la tarda, i diumenge de deu del matí a dues del migdia. Justament aquest diumenge es farà una mostra oberta al vestíbul del Teatre-Auditori, com a tancament del taller.

El preu del taller és de 30 euros i inclou una entrada gratuïta més una entrada amb un 50% de descompte per l'espectacle Fuck-in-Progress, que arribarà al Teatre-Auditori el divendres 13 d'octubre.

La iniciativa té l'objectiu d'aprendre a descobrir la dansa des d'una cadira de rodes, des del terra, des de la ceguesa, des del contacte amb els altres, des de la música i des de la vivència i expressió a través del moviment. Està obert a gent amb tot tipus de capacitats, per a trobar un llenguatge de comunicació des de les possibilitats que ofereix la diversitat dels nostres cossos, ments, cultures i experiències.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.