El documental 'La promesa', avui en doble sessió a l'Arxiu Nacional i a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Cartell del documental

Cartell del documental

El documental 'La promesa' es projecta aquest dimecres a Sant Cugat en doble sessió. La primera serà a les sis de la tarda a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), a proposta dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat. La segona es podrà veure a les vuit del vespre a la Casa de Cultura en la programació de la Xarxa de Centres Culturals i Polivalents (XCCP). L'entrada és gratuïta per a les dues sessions.

El llargmetratge situa l'espectador en el moment de l'assassinat de Nancy i Dereck Haysom el 1985. La condemna de la seva filla Elizabeth a 90 anys de presó com a còmplice d'assassinat i la sentència a cadena perpètua, per doble assassinat, a Jens Soering, el seu xicot, van trasbalsar la societat de l'època.

Una investigació recent, amb noves tècniques forenses, desacredita les proves clau que inculpaven Soering. Després de més de 30 anys a la presó, els nous indicis apunten cap a la seva innocència.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.