Sant Cugat estrena l'adaptació a la gran pantalla de la novel·la d'Agatha Christie 'Asesinato en el Orient Express'


  • Comparteix:

Els cinemes de Sant Cugat estrenen aquest divendres l'adaptació de l'exitosa novel·la d'Agatha Christie, 'Asesinato en el Orient Express'. També arriba a les sales de la ciutat la comèdia familiar 'Paddington 2'. Tres anys després de l'exitosa '10.000 KM', Yelmo projecta el film del director Carlos Marqués-Marcet que torna a la gran pantalla amb 'Tierra firme'. Pels amants del terror i de la saga 'Saw', Jigsaw torna a les sales del centre comercial amb la vuitena entrega de la franquícia dirigida pels germans Michael i Peter Spierig, directors de 'Los no muertos', 'Daybreakers' i 'Predestination'.

ESCOLTA-HO

'Asesinato en el Orient Express'
El film narra la travessia del tren Orient Express en el qual viatja el famós detectiu Hercules Poirot, que haurà que descobrir al culpable d'un homicidi que s'ha produït durant la nit. Tots els passatgers semblen sospitosos.

Kenneth Branagh dirigeix aquesta pel·lícula que també protagonitza al costat d'actors com Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Judi Dench, Johnny Depp, Penélope Cruz i Willem Dafoe.



'Paddington 2'
En aquesta cinta, l'os Paddington segueix feliçment la seva vida amb la família Brown. En una botiga d'antiguitats descobreix un meravellós llibre per l'aniversari de la seva tieta, que fa 100 anys. Tot es complica quan un lladre roba el llibre i en Paddington, amb l'ajuda de la seva família, l'ha de recuperar. Cinesa projectarà aquesta pel·lícula en català.



'Tierra Firme'
La Kat (Natalia Tena) i l'Eva (Oona Chaplin) porten una vida senzilla i despreocupada al seu vaixell que deambula pel Regent's Canal de Londres. Tot canvia quan l'Eva li planteja a la Kat, que vol tenir un fill i que si ella no se suma al projecte hauran d'acabar la seva relació. Just en aquest moment entra en escena el barceloní Roger (David Verdaguer), el millor amic de la Kat, que se n'adona del conflicte entre la parella.

La cinta va ser l'encarregada d'inaugurar el Festival de Cinema Europeu de Sevilla i va clausurar la setena edició del Most Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava.



'Saw VIII'
En aquesta ocasió, Jigsaw atraparà a cinc persones i les enfrontarà a una sèrie de jocs sanguinaris com a càstig pels seus delictes. Al mateix temps, té lloc una investigació on científics forenses tracten de trobar i capturar a l'assassí, amb la sospita que algú de l'equip en pot ser el responsable.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.