Teatre de proximitat, les propostes d'avui de l'OFF Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Moment de 'Fairfly' / Foto: La Villarroel

Moment de 'Fairfly' / Foto: La Villarroel

El programa OFF Teatre-Auditori proposa aquest dissabte dos espectacles teatrals de proximitat. El Cafè Auditori és l'escenari a partir de les sis de la tarda de dues obres de microteatre escrites i dirigides per Joaquim Bundó. Es tracta de 'La espera' i 'Una situació incòmoda', que estaran dinamitzades per Gisela Figueras. A més, el Teatre de Mira-sol acull a partir de les nou del vespre 'Fairfly' a càrrec de la companyia La Calòrica.

Després de passar per la temporada de Barcelona, 'Fairfly' aterra a Mira-sol amb aquesta proposta còmica sobre la bombolla de l'emprenedoria i l'alimentació infantil. Sota la direcció d'Israel Solà i escrit per Joan Yago, els actors Queralt Casasayas, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher i Vanessa Segura donen vida a quatre amics que s'enfronten a l'ERO de l'empresa on treballen.

El preu de l'entrada és de 10 euros. En el cas de l'espectacle del Cafè Auditori, es poden recollir les entrades una hora abans del muntatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.