La fusió de jazz i flamenc del duo santcugatenc TriColor, avui al cicle 'La Cambra de l'Ateneu'


  • Comparteix:

Lenadro Weller i Marc Menier formen el duet / Foto: Ateneu

Lenadro Weller i Marc Menier formen el duet / Foto: Ateneu

L'Ateneu acull aquest dijous el retorn del cicle musical 'La Cambra de l'Ateneu'. El duet santcugatenc TriColor, amb Leandro Weller i Marc Menier a la guitarra, serà l'encarregat de donar el tret de sortida a aquesta proposta que busca allunyar-se del concepte clàssic de la música de cambra i que pretén diversificar l'oferta cultural gratuïta a la ciutat. El flamenc i el jazz es fusionaran en aquest concert on els artistes presentaran un repertori de composicions originals barrejat amb peces d'altres autors. La cita és a les vuit del vespre a la sala d'actes de l'Ateneu.

El director de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat a Cugat.cat que la bona resposta del públic els ha portat a programar aquesta nova temporada. Ramon detalla el perquè de la proposta.

Toni Ramon

Volem treure l'exclusivitat de música de cambra com a música clàssica, que també n'hi ha. Volem recuperar el concepte de cambra com a música de proximitat amb formacions petites i música no sonoritzada o molt poc sonoritzada. El que volem és que hi hagi màxima complicitat i proximitat entre l'artista i el públic.


El cicle seguirà amb dos concerts més. El següent serà el 15 de febrer amb l'actuació de Blooming duo. El duet de marimba i arpa, guanyador de nombrosos premis, interpretarà obres de compositors com Albert Guinovart, Salvador Brotons i Andrés Serafini.

La música d'Una serà l'encarregada de posar el punt final el 8 de març, el Dia de la Dona, a la proposta. Cinc dones i cinc instruments de corda oferiran un concert que repassarà cançons populars de països com l'Argentina, el Brasil i Veneçuela, entre d'altres, a més de creacions pròpies.

L'altre cicle musical que programa l'entitat, 'Vespres al pati', es reiniciarà a l'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.