Sebastià Serrano parlarà del poder de la comunicació no verbal al Teatre Auditori


  • Comparteix:

El catedràtic de lingüística de la UB aposta pel poder de la comunicació per donar felicitat

El catedràtic de lingüística de la UB aposta pel poder de la comunicació per donar felicitat

El prestigiós lingüista Sebastià Serrano pronuncia aquesta tarda una conferència al Teatre Auditori, titulada 'Els signes no verbals en la comunicació humana'. Amb aquesta xerrada s'inicia un cicle de conferències a l'Auditori, obertes al públic en general, que s'inclou dins les activitats del Club 60 de Caixa Terrassa.

El catedràtic de lingüística general i semiòtica de la Universitat de Barcelona, Sebastià Serrano, parlarà del paper clau dels signes no verbals en l'activitat comunicativa, i de com aquests signes esdevenen una estratègia de primer ordre en la conversa i la comunicació.

Serrano és un aferrissat defensor del poder de la conversa i la comunicació interpersonal per descobrir nous espais de felicitat en la vida de les persones. Així ho va demostrar fa dues setmanes, quan va pronunciar la conferència inaugural del nou curs de l'Aula d'Extensió Universitària per a la gent gran. Escoltem un fragment d'aquella intervenció.

Sebastià Serrano

Molts dels problemes que tenim es poden resoldre amb una hora de conversa. La persona que manté mitja hora de conversa està endarrerint l'Alzheimer.


La conferència de Sebastià Serrano tindrà lloc aquesta tarda, a les 5, al Teatre Auditori. L'acte està organitzat pel Club 60 de Caixa Terrassa, entitat benefactora del Centre Cultural de Sant Cugat. L'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.