Els castellers de Sant Cugat descarreguen amb èxit la torre de set després de 4 anys


  • Comparteix:

La colla local espera poder repetir l'actuació el proper diumenge, a la plaça d'Octavià

La colla local espera poder repetir l'actuació el proper diumenge, a la plaça d'Octavià

Els Castellers de Sant Cugat han aconseguit, per primera vegada en aquesta nova temporada, descarregar la torre de set, un castell que no aconseguien carregar i descarregar des de l'any 2000. A més, la colla local ha pogut descarregar també un 3 de 7 aixecat per sota i un 4 de 7.

Els Castellers de Sant Cugat han aconseguit, en l'última jornada castellera celebrada a Esparreguera, descarregar, després de 4 anys, la torre de set. Però aquest no ha estat l'únic castell que han descarregat, ja que la diada s'ha vist complementada amb un 3 de 7 aixecat per sota i un 4 de 7.

Des dels castellers de Sant Cugat veuen molt positivament aquest jornada i esperen poder repetir-ho el pròxim diumenge 21 a la nostra ciutat, davant tots els sancugatencs. Escoltem Aina Serra, membre dels castellers de Sant Cugat.

Aina Serra

Feia 4 anys que intentàvem assolir aquest castell, i després d'aquest temps vem veure que teníem prou gent i prou nivell tècnic. Estem molt contents perque vem poder-ho carregar i descarregar amb molt seguretat i creiem que el cap de setmana que ve el podrem repetir.


La colla castellera de Sant Cugat espera amb molt d'optimisme la propera actuació, a la diada del diumenge 21 d'aquest mes. La jornada començarà a les 9 del matí al local de la colla, amb les matinades a càrrec dels Grabals, grallers i timbalers. Seguidament es farà una botifarrada popular als jardins del monestir, per tal d'agafar forces per l'actuació que començarà al punt de 3/4 d'una.

Els castellers de Sant Cugat estaran acompanyats en aquesta diada pels castellers del Riberal i els Moixiganguers d'Igualada, colles que actuaran també a la plaça Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.