El Teatre-Auditori es convertirà en Río de la Plata amb l'actuació de La Porteña Tango


  • Comparteix:

La Porteña Tango celebra 10 anys als escenaris / Foto: Alepicci

La Porteña Tango celebra 10 anys als escenaris / Foto: Alepicci

El popular grup argentí La Porteña Tango celebra una dècada als escenaris amb l'espectacle '10 años', on repassa els millors moments de la seva trajectòria. La Porteña Tango presentarà al Teatre-Auditori un espectacle amb una renovada posada en escena a càrrec del productor artístic i guitarrista Alejandro Picciano i amb la col·laboració de la cantant Eugenia Giordano. Serà aquest diumenge a les set de la tarda. A les cinc hi haurà un assaig obert al públic.

La Porteña Tango és un dels grups argentins de Tango més reconeguts al seu país i a Europa. Amb l'espectacle '10 años', la companyia ha creat un relat on públic farà un viatge per l'extensa història del gènere musical portuari per excel·lència, el tango.

La cantant Eugenia Giordano s'acompanyarà d'un cos de ball dirigit i coreografiat pels multi-premiats Damián Roezgas i Amira Luna, finalistes del Campionat Mundial de Tango 2015. El grup és tot un fenomen a l'Argentina i ha fet gira per Espanya, Portugal, Noruega, Rússia i l'Equador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.