Neix una nova entitat a Valldoreix per dinamitzar l'activitat cultural


  • Comparteix:

Imatge del cartell / Foto: Acció Cultural Valldoreix

Imatge del cartell / Foto: Acció Cultural Valldoreix

Valldoreix compta des d'aquest mes de febrer amb una nova entitat. Es tracta d'Acció Cultural Valldoreix, un col·lectiu nascut 'de la inquietud de diferents veïns' per dinamitzar la cultura del territori. Formada per una trentena de persones, l'entitat vol autoorganitzar-se per 'generar els seus propis espais culturals des de la societat civil', com ha explicat a Cugat.cat Jordi López, un dels seus membres. López també ha explicat que la idea de crear l'entitat va néixer fa un any a partir de diferents reunions amb valldoreixencs que volien promoure l'activitat cultural del territori.

El 'Karnaval VDX', primera activitat de l'entitat
Acció Cultural Valldoreix ha organitzat per aquest diumenge una rua de Carnaval que donarà el tret de sortida, a dos quarts de dotze del matí, a la plaça de l'estació i que finalitzarà al Casalet, on se celebrarà una paella popular. La celebració coincideix enguany amb Sant Medir, per la qual cosa l'EMD ha decidit organitzar les activitats carnavelesques divendres. L'entitat, per la seva banda, veu en aquest 'buit' 'una bona oportunitat' per donar-se a conèixer i començar a caminar com associació.




Jordi López

Aquesta entitat neix de la inquietud de diferent gent de Valldoreix per dinamitzar la cultura a la nostra vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.