El Tricicle diu adéu a Sant Cugat amb 'Hits'

El trio s'acomiada de la ciutat amb tres funcions que han fet petit el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Dir adéu no sempre és sinònim de tristesa i, si no, que li ho diguin a El Tricicle. El grup s'ha acomiadat de Sant Cugat aquest divendres i dissabte amb tres funcions que han fet petit el Teatre-Auditori. La recepta: un humor i comicitat gestuals forjades durant 40 anys de trajectòria damunt dels escenaris. Prop de mig segle que Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir han repassat amb el muntatge 'Hits', acrònim d''Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent'.

Un compilació dels seus esquetxos més exitosos que no ha deixat ningú indiferent, amb rialles i somriures constants entre el públic. Una dotzena de gags que han volgut ser una representació dels 13 espectacles que han ideat i escenificat al llarg de la seva carrera. Tampoc hi han faltat els audiovisuals. Vídeos dels projectes que el grup ha fet fora del món teatral, com la sèrie 'Tres estrelles' o l'actuació que van fer als Jocs Olímpics de Barcelona. 'El Tricicle ha estat un grup que ha acompanyat tres generacions, podríem dir que forma part del patrimoni emocional d'aquest país', ha reflexionat un dels seus membres, Carles Sans, en declaracions a Cugat.cat.

Tot plegat en forma de classe magistral que, de manera quasi alfabètica, ha repassat la història d'una companyia que fa 40 anys va unir tres joves alumnes de l'Institut del Teatre de Barcelona i que ara marxa sense descartar 'un Tricicle en femení'.

L'any vinent, però, tornaran a trepitjar Barcelona. Ho faran amb sis setmanes més de funcions de 'Hits', després que el muntatge hagi exhaurit les entrades a gairebé totes les seves representacions en territori català. Serà al Teatre Coliseum de la capital catalana a partir del 23 de gener de 2020.


Carles Sans

És aquella companyia que ha fet riure tres generacions. Són molts els avis, pares i fills que venen i riuen del mateix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.