Dissidència Sònica celebra aquesta nit el seu primer festival musical al Teatre de La Unió


  • Comparteix:

El concert s'inscriu dins el cicle de concerts joves

El concert s'inscriu dins el cicle de concerts joves

El col·lectiu Dissidència Sònica, que agrupa una setantena de grups de música de la nostra ciutat, celebra aquesta nit al Teatre de La Unió el seu primer festival, que s'emmarca dins el cicle de concerts joves que organitzen conjuntament les entitats musicals i l'Ajuntament. El cartell està composat per grups de Sant Cugat, com IcebEnd, i altres conjunts de renom nacional en el panorama de la música independent, com StandStill i Madee.

El sisè concert del cicle de concerts joves que organitza l'Ajuntament i les entitats musicals juvenils de la ciutat trindrà lloc avui a dos quarts de d'onze de la nit al Teatre de la Unió, i comptarà amb les actuacions de quatre grups de música independent, com els santcugatencs IcebEnd i Madee, Standstill i Dj Albert. Aquest nou concert està organitzat pel col·lectiu Dissidència Sònica, i altres entitats juvenils de Sant Cugat, amb el suport de l'Ajuntament.

Des de Dissidència Sònica veuen amb bons ulls aquest tipus de propostes, però continuen reclamant a l'Ajuntament més suport per als grups de música locals. Ho explica Cesc Planells, membre de Dissidència Sònica i vocalista d'IcebEnd.

Cesc Planells

Estem contents de que es fagi una inversió en concerts des de l'Ajuntament, però una cosa no treu l'altra, i encara que estem contents a l'hora no sabem res de la sala de concerts, ni on es farà ni quan, ni res.


Aquesta nit el grup de rock santcugatenc IcebEnd presentarà el seu nou disc 'Acústic arma', i el grup Madee interpretarà temes del seu últim treball, 'Orions Belt'. Així, el cicle pretén donar resposta a la mancança de concerts per a joves que hi havia al municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.