Anna Luna i Jaume Vilaseca homenatgen la música de Carlos Jobim amb un concert a Sant Cugat

Joventuts Musicals Sant Cugat ha organitzat la cita, que forma part del cicle 'Regala't un concert'


  • Comparteix:

La cantant santcugatenca Anna Luna i el pianista Jaume Vilaseca han fet vibrar el públic santcugatenc al ritme de la música brasilera de Carlos Jobim. El concert 'Jobim Brasiler & Clàssic', organitzat per Joventuts Musicals de Sant Cugat, ha repassat el bo i millor del repertori de Jobim. La cita ha tingut lloc aquest diumenge a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música.

La cantant Anna Luna ha remarcat que la intenció és fer un 'repàs emocional' de l'obra de Carlos Jobim, destacant com l'artista sabia plasmar en les seves composicions experiències personals.

Una cinquantena de persones ha gaudit del concert en què s'han pogut reviure cançons com 'Esperança Perdida', 'Estrada do Sol' i 'Gabriela' del treball del músic Jobim conjuntament amb altres artistes.

El concert forma part del cicle 'Regala't un concert' de Joventuts Musicals de Sant Cugat que tenen lloc cada diumenge a les set de la tarda a l'Aula Magna.




Anna Luna

A mi m'agrada fer un repàs emocional de la seva vida i de la seva obra. El que ell sentia amb la natura, l'amor a una dona o l'amor a un fill. És un repàs d'una part del repertori de Jobim, perquè és molt extens, i hem fet un recull molt interessant i molt bonic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.