La Galeria Pou d'Art acull una exposició col.lectiva


  • Comparteix:

La galeria Pou d'Art va inaugurar dissabte una mostra col·lectiva que recull obres dels 20 artistes que han exposat a la galeria del carrer Balmes durant la present temporada. La mostra es podrà veure fins el proper 27 de juny.

La vintena de pintors que han exposat aquesta temporada a Pou d'Art van tenir l'ocasió de reunir-se, dissabte, a la galeria santcugatenca amb motiu de la inauguració de l'exposició de resum de temporada. Cada artista ha aportat dues o tres obres a la col·lectiva, que és una representació de l'art més actual. Segons la propietària de Pou d'Art, Maria Fabre, la temporada d'enguany s'ha caracteritzat per la gran qualitat de les exposicions.

Maria Fabre



La majoria dels artistes que han exposat aquesta temporada a Pou d'Art són de Sant Cugat. Entre ells hi ha la pròpia Maria Fabre, Adolf, Urbanos, Tatiana Blanqué o Enric Fabre. La propietària de Pou d'Art explicava que la inauguració de la col·lectiva va servir, també, perquè els pintors que han passat per la galeria aquesta temporada poguessin compartir experiències.

Maria Fabre



L'acte d'inauguració de la col·lectiva de final de temporada va comptar amb l'actuació musical del grup Sabina Witt Trio, el mateix que va amenitzar la Nit de l'Art a la galeria Pou d'Art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.