Els nous tallers del Casal de Cultura de Valldoreix esperen repetir l'èxit de l'últim trimestre


  • Comparteix:

Amb el nou any s'estrenen tres nous tallers

Amb el nou any s'estrenen tres nous tallers

Un curs d'expressió plàstica per a nens, un d'introducció a l'escriptura jeroglífica i un de jardineria i horticultura són els nous tallers que la Casa de Cultura de Valldoreix engegarà aquest nou trimestre. Els organitzadors esperen que, com sol passar amb aquests tallers, s'ocupin totes les places disponibles.

Amb el nou any el Casal de Cultura de Valldoreix reempren la seva programació de tallers. Les principals novetats són el curs d'expressió plàstica per als més petits, un d'introducció a l'escriptura jeroglífica i la llengua clàssica grega i un de jardineria i horticultura. Aquest últim és per Josep Casadellà, vocal de cultura de l'EMD de Valldoreix, un dels més interessants si tenim en compte que molts valldoreixencs gaudeixen de jardí a les seves cases.

Josep Casadellà

A Valldoreix hi ha moltes cases que permeten convertir una part del jardí en hort que pot ser un ajut familiar molt bo


Els tallers de ioga, de grafologia i de vitralls decoratius que tan d'èxit havien tingut en passades edicions es repetiran degut al seu bon acolliment entre els participants. I és que en els cursos organitzats de setembre a desembre s'han inscrit al voltant de 170 persones. Josep Casadellà explica l'èxit dels tallers.

Josep Casadellà

Els tallers ténen molt d'èxit i a molts fins i tot hi ha llista d'espera


Recordem que les inscripcions als tallers es poden fer al Casal de Cultura de Valldoreix de 9 a 13 i de 17,30 a 19 de dilluns a divendres, o trucant al 93 589 82 69



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.