La Cuina dels Monjos es presenta al Saló Internacional de Turisme


  • Comparteix:

La Cuina dels Monjos s'ha presentat aquest divendres al Saló Internacional de Turisme de Catalunya. El projecte uneix els municipis de Sant Cugat, Terrassa, Sant Quirze i Matadepera al voltant de la recuperació d'un itinerari medieval. La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha destacat la capacitat de treball i entesa entre les quatre ciutats implicades.

L'antic camí que uneix les ciutats vallesanes de Terrassa, Sant Quirze, Matadepera i Sant Cugat compta amb una oferta gastronòmica medieval adaptada a la cuina actual. Es tracta del projecte 'La Cuina dels Monjos', que s'ha exposat aquest divendres al Saló Internacional de Turisme de Catalunya.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha valorat molt positivament l'acte de presentació.

Àngels Solé

Ha anat molt bé. Hem fet una degustació i ha estat la primera vegada que hem parlat del Camí dels Monjos dins del Saló Internacional de Turisme.


Solé ha destacat especialment la voluntat de treball entre els quatre municipis que integren el Camí dels Monjos.

Àngels Solé

Representa retorbar les arrels comunes medievals que ens uneixen per gaudir de la nostra identitat com a pobles vallesans.


Recordem que a finals del mes de març passat, els alcaldes de Sant Cugat, Sant Quirze i Matadepera van descobrir el primer senyal del Camí dels Monjos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.