Mario Cuéllar presenta a la llibreria Alexandria 'Recuerdos', un homenatge al mestre Antoni Serra


  • Comparteix:

El músic Juan Mario Cuéllar ha presentat el disc 'Recuerdos', en homenatge al seu mestre Antoni Francesc Serra, en un concert intimista a la llibreria Alexandria. Cuéllar ha mostrat algunes de les peces musicals composades pel seu mestre davant d'un petit auditori que ha aplaudit l'especial sensibilitat del guitarrista d'origen colombià.

Amb el record ben present del mestre Antoni Serra, el guitarrista Mario Cuéllar ha ofert aquest divendres un recital d'algunes de les composicions del mestre, que ha reunit en el seu nou disc 'Recuerdos'. Un homenatge d'un alumne a un mestre, amb el qual Cuéllar li agraeix no només l'aprenantatge tècnic sinó també la manera com li ha trasmés la capacitat de comunicar-se i expressar-se a través de la música i la llibertat a l'hora de tocar, sempre dins d'una tècnica depurada.

Mario Cuéllar ha recordat la figura d'Antoni Serra, un músic de Gràcia, gitano, que va actuar en escenaris d'arreu del món. L'escoltem.

Juan Mario Cuéllar

És un homenatge a un mestre Antoni Francesc Serra, nascut al barri de Gràcia, gitano, que va ser professor a París i que va fer concerts arreu del món


Maragda Borràs, una de les responsables d'Alexandria, ha explicat que aquest concert és producte d'una relació molt antiga entre la llibreria i el músic, i ha celebrat tenir un guitarrista del nivell de Mario Cuéllar una altra vegada en directe.

Maragda Borràs

És una relació de fa molt temps i molt estreta i és una sort que el tinguem aquí perqué és un músic molt reconegut internacionalment i com sovint passa no tant aquí


Des de la llibreria Alexandria han explicat que concerts com el d'aquest divendres serveixen per enfortir els lligams entre les persones que s'acosten habitualment a la llibreria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.