La Cobla Marinada reuneix 200 persones per ballar sardanes a la Plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Al voltant de 200 persones han participat a la ballada de sardanes que ha organitzat aquest diumenge l'Entitat Sardanista de Sant Cugat a la Plaça d'Octavià. La Cobla Marinada ha interpretat entre d'altres, obres com la 'Daliniana' o 'A un amic'. Els organitzadors han valorat positivament el canvi d'ubicació, de la plaça Augusta a la plaça d'Octavià, ja que segons han dit, hi ha una millor acústica.

Les sardanes han tornat a la nostra ciutat aquest cap de setmana de la mà de la Cobla Marinada que ha actuat a la plaça d'Octavià davant d'unes 200 persones. El fet de canviar la plaça Augusta, on darrerament s'han fet les últimes actuacions, per la d'Octavià ha estat positiu segons la presidenta de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Laura Tubau, perquè l'acústica és més bona.

Laura Tubau

Ens va molt bé fer-ho a la Plaça d'Octavià perquè la gent ens veu més i se sent millor que a la Plaça Augusta


La Cobla Marinada ha interpretat vuit temes dels que destaquen sardanes com 'Daliniana', 'A un amic' o Com a casa'.

Les properes ballades seran el proper 3 de març a Sant Medir i el 27 de març, diumenge de Resurrecció, a la Plaça d'Octavià. Laura Tubau ha explicat que el fet que la jornada caigui en plena Setmana Santa es deu a que la programació es pacta al mes de novembre.

Laura Tubau

Ara ens toca al mes de març la de Sant Medir i la del 27 de març, que és Setmana Santa, perquè la programació s'estableix al novembre


Tal i com ja han fet en les darreres ballades, tots aquells que s'han acostat fins a la Plaça d'Octavià han pogut gaudir d'un aperitiu, gentilesa de l'Entitat sardanista de Sant Cugat a la mitja part.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.