La cultura popular centra la tarda del dissabte de la Festa Major del Monestir - Sant Francesc

Bastoners, Caparrots, l'Escola de Música Tradicional i els Diables s'han sumat a la festa del barri


  • Comparteix:

Un moment de l'actuació dels Bastoners de Sant Cugat durant la Festa Major del Monestir - Sant Francesc / Foto: Localpres

Un moment de l'actuació dels Bastoners de Sant Cugat durant la Festa Major del Monestir - Sant Francesc / Foto: Localpres

La cultura tradicional i popular ha centrat la tarda del dissabte de la Festa Major del barri del Monestir-Sant Francesc. Els Jardins del Vallès han acollit, primer, actuacions dels Caparrots, els Bastoners i l'Escola de Música Tradicional; i després un taller familiar de pirotècnia a càrrec dels Diables de Sant Cugat. Grans i petits del barri -i altres que han vingut de diferents punts de la ciutat- han gaudit d'una tarda plena d'activitats i actuacions.

Els participants han valorat les diferents activitats. Algunes persones, noves al barri, s'han mostrat molt contentes pel que se han trobat, i les criatures, sobretot, han gaudit molt del taller de pirotècnia, com han explicat als micròfons de Cugat Mèdia.

Les regidores Esther Madrona (ERC), Gemma Aristoy (ERC) i Lourdes Llorente (CUP) han assistit a la Mostra d'entremesos de cultura popular.




Participants

Han estat encantades i encantats de poder fer de diables perquè ha estat molt emocionant. / No ho havia provat mai i m'ha agradat molt l'experiència. / A mi m'ha agradat molt perquè abans anàvem a molts correfocs i fer de diables m'agrada. / Ha estat molt guai perquè veies com queia el foc. / està molt bé, hi ha hagut bastantes activitats interessants per a tota la família. / Tot el que sigui tradicional ens sembla molt bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.