La Nit de l'Art permetrà veure enguany diferents quadres de Joan Miró


  • Comparteix:

Espais d'Art també es marca com a objectiu implicar en aquesta iniciativa nens i joves

Espais d'Art també es marca com a objectiu implicar en aquesta iniciativa nens i joves

La cinquena edició de la Nit de l'Art, que se celebrarà el 28 de maig, comptarà com a principal novetat d'enguany amb obres de Joan Miró. D'aquesta manera, els organitzadors han preparat un recorregut per les diferents galeries de Sant Cugat on es podran veure peces diferents d'aquest artista universal.

La Nit de l'Art, que organitza el col·lectiu Espais d'Art amb la col·laboració de l'Ajuntament, tindrà enguany com a al·licient la possibilitat de veure una selecció d'obres de Joan Miró. I és que, com és habitual, aquesta iniciativa comptarà amb un recorregut per les diferents galeries de Sant Cugat, que en aquesta ocasió permetrà veure quadres d'aquest reconegut artista.

D'aquesta manera, es formarà una petita exposició conjunta dividida entre els diferents espais culturals del municipi. Així ho ha explicat, el president de l'associació Espais d'Art, Lluís Ribas, en declaracions al magazín Barra Lliure.

Lluís Ribas

Crec que tenir a Joan Miró a Sant Cugat, amb obres valuoses, és molt important. Miró és sens dubte un pintor universal, i per això és gran èxit. A la gent que l'hi agrada l'art no té excusa per visitar-nos.


Una altra de les novetats de la cinquena edició de la Nit de l'Art serà la voluntat d'implicar en la iniciativa els més petits, que seran els creadors i els consumidors d'art del futur. Per això, s'organitzaran activitats amb els nens i nenes de les escoles i tallers d'art de la ciutat.

A més, Lluís Ribas ha confirmat també que el col·lectiu d'artistes Firart participarà en aquesta edició de la Nit de l'Art, amb una mostra a la Casa de Cultura que s'inclourà en el recorregut dels espais d'art.

Recordem que enguany l'escriptor Baltasar Porcel donarà el relleu al fotògraf Pere Formiguera, com a musa d'aquesta cinquena edició, coincidint amb la celebració de l'Any del Llibre i la Lectura



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.