El sarcasme de la poesia de Pere Quart arriba a Valldoreix de la mà de 'Pentagrama'


  • Comparteix:

El recital s'emmarca en el tercer cicle 'Les veus de la paraula'

El recital s'emmarca en el tercer cicle 'Les veus de la paraula'

El tercer cicle de 'Les Veus de la Paraula' ha portat aquest diumenge el sarcasme de la poesia de Pere Quart al Casal de Cultura de Valldoreix. Des de l'associació cultural Pentagrama, organitzadors de l'acte, han mostrat la seva preocupació per la poca assistència que darrerament han tingut les propostes presentades.

El sarcasme i la ironia de la poesia de Pere Quart ha arribat aquest diumenge al Casal de Cultura de Valldoreix de la ma de l'associació cultural Pentagrama, en un espectacle que ja havien presentat pel centenari del naixement del poeta. Per a Eduard Araujo, director de Pentagrama, recuperar la figura del poeta català i la seva ironia són molts necessaris per la seva vigència.

Eduard Araujo

Una mirada sarcàstica sempre va bé, i més una vigent com la de Pere Quart , a més sempre és convenient recordar el que diuen els poetes


El recital però no ha comptat amb un gran nombre d'espectadors, tal i com ja havia passat en algun dels altres espectacles presentats per Pentagrama en aquest tercer cicle de 'Les Veus de la Paraula'. El fet que en alguna ocasió s'hagi hagut canviar la data d'algun recital o que la programació paral·lela amb la que s'ha de competir expliquen aquest fenomen segons el mateix Araujo.

Eduard Araujo

Aquest any ens trobem amb una gran falta de públic i això depen de molts factors


Aquesta manca d'espectadors s'espera que quedi enrera amb els següents recitals, el proper el del tercer diumenge del mes d'abril que serà el torn del poeta espanyol Antonio Machado. Des de 'Pentagrama' ja pensen en el Quart Cicle que s'ha de presentar l'any vinent, i és que han anunciat que per tal de commemorar el setantè aniversari de l'inici de la Guerra Civil es farà un cicle al voltant del conflicte espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.