La Unió Santcugatenca acull un cafè-teatre amb l'associació cultural Brou d'Arts


  • Comparteix:

El cafè-teatre ha comptat amb la col·laboració dels alumnes d'interpretació de Polinyà

El cafè-teatre ha comptat amb la col·laboració dels alumnes d'interpretació de Polinyà

La Unió Santcugatenca ha acollit aquest divendres un cafè-teatre organitzat per l'associació cultural Brou d'Arts. L'espectacle, format per monòlegs i actuacions col·lectives, l'han fet conjuntament els alumnes de l'escola de teatre Brou d'Arts i els alumnes d'interpretació de Polinyà.

L'espectacle ha comptat amb monòlegs de Woody Allen, Dario Fo o T de Teatre, i actuacions col·lectives o per parelles. Els encarregats del muntatge han estat els alumnes de l'escola Brou d'Arts i els alumnes d'interpretació de Polinyà, tal com ha explicat Gemma Arjalaga, professora d'interpretació de l'escola santcugatenca.

Gemma Arjalaga

Ha estat un intercanvi entre estudiants del Vallès de dues escoles. Els de Sant Cugat van fer monòlegs, i hi havia de tot, i els de Polinyà portaven escenes col·lectives o de dos


Segons Arjalaga, l'objectiu pedagògic d'aquestes actuacions és que es puguin veure grups de la mateixa edat, que són adults i que estudien teatre, tot i estar treballant. L'escola també pretén dinamitzar locals amb aquests espectacles, i ha avançat l'acte de poesia que s'està preparant per la Diada de Sant Jordi.

Gemma Arjalaga

La idea de l'entitat és seguir fent coses d'aquestes, pels alumnes i pel poble. La idea és també dinamitzar locals. Per Sant Jordi hi haurà una exposició plàstcia dels alumnes sobre els poemes que llegiran


Tot i aconseguir omplir pràcticament totes les taules, Arjalaga ha lamentat que, l'assistència no fos prou significativa en un dia en què no hi havia altres actes previstos a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.