La pel·lícula rodada a Sant Cugat que s'estrena aquest dijous a Prime Video

Marlowe, protagonitzada per Liam Neeson i rodada el 2021 en part a La Floresta, fa el salt a les llars de la mà d'Amazon


  • Comparteix:

El cartell de la pel·lícula 'Marlowe', rodada en part a la Floresta / Foto: Diamond Films

El cartell de la pel·lícula 'Marlowe', rodada en part a la Floresta / Foto: Diamond Films

Marlowe, el film de Hollywood rodat en part a Sant Cugat i protagonitzat per Liam Neeson, s'estrena avui a la plataforma de reproducció en línia Amazon Prime Video. Es tracta d'un thriller policial dirigit per Neil Jordan i que compta amb altres actors i actrius de renom com Diane Kruger. Les escenes rodades a la Floresta l'any 2021 simulaven Los Ángeles als anys 30 i recorren indrets com la carretera de Vallvidrera o una casa particular.

Pel que fa a la trama, Philip Marlowe (Liam Neeson), és un detectiu privat envoltat de mals negocis i una vida solitària. Però, la seva vida dona un tomb amb l'arribada de Claire Cavendish (Diane Kruger), que el contracta per trobar el seu examant desaparegut en estranyes circumstàncies. Això suposa només l'inici d'un gran misteri familiar a resoldre.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.