El CMSC guanya el concurs de paelles


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc ha estat el guanyador del concurs de paelles d'aquesta Festa Major. 63 paelles han participat en l'edició enguany on els mitjans de comunicació locals s'han fet amb el sisè lloc.

Repartits per tota la Plaça Barcelona, els participants han posat tot el seu enginy en fer de la seva paella la més gustosa, original o sorprenent. El 9 membres del jurat, entre els quals l'alcalde i la regidora de Serveis Personals Àngels Ponsa, han fet un tast de cada una de les 63 paelles. Uns han preferit fer-la amb marisc, d'altres vegetariana, i fins i tot els més atrevits l'han dedicat a l'Any del Mil·lenari. Finalment, el jurat ha decidit lliurar el primer premi a la paella del Club Muntanyenc. Els guanyadors, que fa 18 anys que participen, han explicat que el guardó, enguany, s'ha posat especialment difícil.

Club Muntanyenc



El segon premi ha estat per Dolors Garriga, i el tercer per la Colla San Magí.

La sorpresa de la jornada ha estat el sisè premi que s'ha endut la premsa local, els components de Ràdio Sant Cugat entre ells. L'alcalde i també membre del jurat, Lluís Recoder, ha volgut tenir unes paraules de felicitació i agraïment pels periodistes:

Lluís Recoder



Finalment en el transcurs del concurs de castells també s'han fet públics els guanyadors del concurs de carrers. El primer premi ha estat pel carrer Endevallada, el segon pel Santiago Rusiñol i el tercer pel carrer de la Creu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.