Arriba una nova 'Nit més Jove' amb el cinema com a gran protagonista


  • Comparteix:

En aquesta edició no hi faltaran els esports, un taller de foc amb els Diables o un taller de decoració de Barraques

En aquesta edició no hi faltaran els esports, un taller de foc amb els Diables o un taller de decoració de Barraques

'La nit més jove' torna un altre cop aquest divendres amb un ventall de propostes que intenten oferir una alternativa a la diversió nocturna pels joves majors de 14 anys. En aquesta edició el cinema pren una especial rellevància amb la projecció, a l'Ateneu, d'una sessió doble de films que s'emmarquen sota el Cicle de Cinema titulat 'El món, aquell gran desconegut...' També hi haurà un Taller de Foc a càrrec dels Diables i un taller de Decoració de les Barraques 2005.

'La nit més jove' enceta aquest divendres una nova edició amb el cinema i la preparació de la festa major com a plats forts. En aquest sentit, L'Ateneu santcugatenc acollirà un cicle de cinema titulat " El món aquell gran desconegut.." que començarà a les 10'30 de la nit i on es projectaran dos films: El curtmetratge "Mines" de David de la Torre i la pel·lícula "Underground". Escoltem el tinent d'alcalde de Joventut ,Toni Ramon

Toni Ramon

El cinema torna a pendre força amb la projecció de dos films a l'Ateneu que s'engloben dins el cicle de cinema "El món, aquell gran desconegut..". A més també hi haurà un taller de decoració de barraques.


Amb la proximitat de la Festa Major, l'ajuntament també ha preparat per aquesta nit el Taller de Decoració de Barraques 2005 on, d'onze de la nit a tres de la matinada i al mateix Ateneu, els joves de la ciutat podran participar de l'engalanament d'aquesta part tant important de les festes santcugatenques. D'altra banda, a la Plaça Pep Ventura, a partir de dos quarts d'onze de la nit, es realitzarà un Taller de Foc amb l'entitat de Diables de Sant Cugat, que enguany celebra els seu quinzè aniversari.

En aquesta edició de la Nit més Jove no hi faltaran però, els esports. amb la celebració del vuitè Torneig de Futbol Sala que es començarà a partir de les 22'45 h al Pavelló Municipal. Toni Ramon matisa que aquesta activitat és una de les més exitoses en totes les edicions d'aquesta nit temàtica pels joves.

Toni Ramon

A partir de les 10'45 de la nit s'encetarà el vuitè torneig de fútbol sala al Pavelló Municipal i les inscripcions es poden fer un moment abans de que comenci. És una de les activitats més exitoses de la 'Nit més jove'


Recordem que 'La nit més jove' està organitzada per l'Ajuntament i en col·laboració amb l'Ateneu, i que se celebra el darrer divendres de cada mes. Amb aquest esdeveniment es pretén donar una alternativa a l'oci nocturn pels joves majors de 14 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.