El Teatre Auditori finalitza la seva programació amb el concert de Moncho


  • Comparteix:

El cantant Moncho, considerat com el rei dels boleros, ha posat aquest divendres el punt final a la programació d'aquesta temporada del Teatre Auditori. El concert ha inclòs una recopilació de cançons pròpies i d'altres compositors per repassar la seva trajectòria musical al llarg de 40 anys de carrera.

L'artista Moncho i la seva habitual banda han ofert un concert "a la carta", de caire intimista i molt proper al públic. Aquesta ha estat la primera vegada que el cantant de boleros actuava a Sant Cugat, i per això ha mostrat la seva satisfacció en veure l'abundant assistència del públic santcugatenc.

Amb motiu d'aquest concert, Moncho ha ofert una recopilació d'algunes de les seves cançons més conegudes com 'Esta tarde vi llover' o 'Abrázame' però també ha interpretat una cançó del cantant Joan Manuel Serrat dedicada al seu pare. Tots aquests boleros, com ha dit l'autor, són la mostra del que ens passa a la vida i ens fan recordar moments molt especials, com el primer petó.

Moncho

A tots ens recorda a la primera abraçada, el primer petó.. Aquell temps quan eres jove i conéixes el teu primer amor.


El cantant també ha volgut posar de manifest la seva implicació amb la societat que l'envolta i amb les causes justes, una implicació que es reflecteix en les seves cançons i alhora d'entregar-se al públic en concert.

Moncho

Jo m'apunto sempre a fer coses solidàries. M'agrada molt poder contribuir en causes justes i crec que la gent s'ha de concienciar més.


Després d'aquesta actuació al Teatre Auditori, l'artista continuarà amb la seva gira per Europa i Amèrica Llatina i a l'octubre està previst que tregui el seu tercer disc en català on comptarà amb la participació del compositor Albert Pla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.