El segon Festival de Música de Cambra arranca amb èxit de públic


  • Comparteix:

La iluminació nocturna del Claustre ha estat el millor escenari pels recitals

La iluminació nocturna del Claustre ha estat el millor escenari pels recitals

L'estrena d'una composició de Domènech González de la Rubia i la presència d'intèrprets internacionals han marcat l'inici del segon Festival de Música de Cambra al Monestir. El Trio Kandinsky ha omplert de música i acords el claustre del monestir, amb l'aforament complet.

Unes 200 persones han seguit el primer dels 6 concerts de la segona edició d'aquest Festival que té lloc en el marc incomparable del claustre del Monestir. Segons la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, l'èxit de públic és el millor impuls per aquest projecte, que aspira a convertir-se en el festival de referència al nostre entorn metropolità.

Angels Soler

Aquest festival era un dels objectius culturals d'aquest mandat, i només veure la resposta del públic ja és una demostració que és un èxit


El "Trio Kandinsky" ha encetat el recital amb dues peces romàntinques de compositors russos i amb l'estrena d'una obra del compositor català Domènech González de la Rubia, que ha presenciat l'actuació del trio de piano, violí i violoncel. Com a novetat, el Festival portarà formacions estrangeres,és el cas del quartet de Salzburg 'Mozarteum Quartett'. La directora del certamen, Mariona Benet, s'ha mostrat molt satisfeta pel resultat d'aquesta iniciativa:

Mariona Benet

Ens hem atrevit a portar un grup de fora, i ha anat molt bé


La segona edició del Festival de Música de Cambra al Monestir s'allargarà fins a finals de juliol, amb un total de 6 concerts al Claustre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.