UNIPAU inicia el 20è seminari d'estiu amb la voluntat de continuar sent un centre de treball per a la pau


  • Comparteix:

El seminari s'allargarà fins el proper dimecres amb actes molt diversos i una trentena de ponents

El seminari s'allargarà fins el proper dimecres amb actes molt diversos i una trentena de ponents

La Universitat Internacional de la Pau ha iniciat el seu vintè seminari d'estiu amb la voluntat de continuar sent un punt de reflexió per a la pau. L'edició d'enguany farà un balanç d'ençà de la caiguda del mur de Berlín i reflexionarà sobre els reptes per la pau al segle XXI

En una sala d'actes amb gairebé un centenar de persones, Arcadi Oliveres s'ha mostrat molt satisfet per celebrar aquest any el vintè aniversari dels seminaris d'estiu de l'entitat. Oliveres ha expressat el seu agraïment a totes les persones que han col·laborat i participat en les activitats de l'entitat. El president d'UNIPAU ha fet balanç de les dues darreres dècades.

Arcadi Oliveres

És moment de fer balanç: és cert que hi ha coses que han empitjorat; però n'hi ha d'altres que han millorat.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha felicitat la UNIPAU per la tasca desenvolupada els darrers vints i ha dit que és un motiu de satisfacció comptar amb aquesta entitat a la nostra ciutat. Recoder ha assegurat que la ciutat s'identifica amb el valors que promou la universitat i ha remarcat que UNIPAU comptarà amb el suport institucional del consistori.

Lluís Recoder

Ens identifiquem amb els valors que promou la universitat. Continuarem oferint-hi la nostra col·laboració.


En nom del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament ha intervingut la seva vicepresidenta, Montserrat Gatell, que ha recordat la importància de promoure l'educació per treballar per la pau. Gatell assegurat que l'aniversari de la UNIPAU demostra que hi ha un proposta consolidada al darrere.

Montserrat Gatell

A la UNIPAU no només hi ha feina i compromís, sinó que hi ha una proposta sòlida i de futur


L'acte inaugural ha comptat amb la intervenció del premi Nobel, Adolfo Pérez Esquivel, i amb la presència de diversos polítics locals. A causa de la commemoració del seu vintè aniversari, el programa d'aquesta edició de la UNIPAU, que s'allargarà fins dimecres vinent, pren un caire molt especial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.