L'Ateneu enceta la seva temporada més ambiciosa amb la intenció de seguir creant espais de relació


  • Comparteix:

Una de les principals novetats és la creació de 'L'Ateneu dels Infants'

Una de les principals novetats és la creació de 'L'Ateneu dels Infants'

L'Ateneu de Sant Cugat comença el curs 2005/2006 avançant un pas més en el seu objectiu de crear vies de sociabilitat i interrelació entre tots els santcugatencs. A més dels diferents tallers que ofereix cada any l'entitat santcugatenca, enguany la novetat més destacada és la creació de l'Ateneu dels infants que pretén aportar un nou espai de relació i aprenentatge entre el nens i nenes i els seus pares.

Sota el missatge 'L'Ateneu són les persones', l'entitat santcugatenca aposta per seguir oferint espais de participació a tota la ciutadania de Sant Cugat. D'aquesta manera, i amb un programa molt ampli i ambiciós, l'entitat vol anar més enllà i facilitar noves possibilitats de convertir-se en ciutadans actius del municipi a totes aquelles persones que vulguin participar de la vida cultural i social de Sant Cugat. Ho explica el president de l'Ateneu, Ramon Pros.

Ramon Pros

Tenint en compte les persones i la gran demanda social, amb el programa d'aquest any volem que quest compromís de participar de l comunitat es converteixi en realitat


Dins d'aquesta política de crear espais de trobada i relació per a la ciutadania, aquesta temporada l'Ateneu presenta un projecte molt ambiciós com és 'L'Ateneu dels Infants'. Es tracta d'un nou espai infantil, especialment pensat per a nens i nenes de 5 a dotze anys, i que pretén oferir un espai de trobada i d'aprenentatge per els més petits i els seus pares. Escoltem Joan Carles Busquets, cap de centre de l'Ateneu.

Joan Carles Busquets

Ens arrisquem a oferir aquest nou espai que té la mateixa filosofia de l'Ateneu: el d'un espai de trobada i aprenentatge, en aquest cas entre els més petits i els seus pares


A partir del proper dilluns s'obren les inscripcions que s'allargaran fins que s'esgotin les places. Dimarts, està programat un sopar tertúlia a les vuit del vespre, amb el president de l'Ateneu Barcelonès, l'arquitecte Oriol Bohigas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.