'Amor idiota' inicia la segona temporada del cicle de 'Cinema d'Autor en Versió Original'


  • Comparteix:

El diretcor Ventura Pons assistirà aquesta nit a la projecció de la pel·lícula

El diretcor Ventura Pons assistirà aquesta nit a la projecció de la pel·lícula

La pel·lícula 'Amor idiota' de Ventura Pons enceta, aquest vespre, la segona temporada del cicle de 'Cinema d'Autor en Versió Original' que organitzen conjuntament l'Ajuntament i Cinesa Sant Cugat. El mateix Ventura Pons serà l'encarregat avui de donar el tret de sortida a una programació que fins el proper trimestre ofereix un total de 12 títols com 'Kandahar', 'Dogville' o 'El hundimiento', entre d'altres.

La segona temporada del cicle de cinema d'autor arriba de nou als dijous de Cinesa Sant Cugat amb la producció catalana 'Amor idiota' de Ventura Pons. La pel·lícula, basada en la novel·la de Lluís Anton Baulenes, és una comèdia protagonitzada per Santi Millán i Cayetana Guillen Cuervo que mostra la part més absurda de l'ésser humà davant l'amor i la casualitat.

El crític de cinema responsable de la selecció, Àngel Comas, ha remarcat la voluntat de potenciar dins el cicle el cinema fet a casa nostra, tot i assenyalar la dificultat de trobar pel·lícules catalanes i en català, uns requisits que si que compleix 'Amor idiota'

Àngel Comas

És la pel·lícula en català i catalana que volem posar cada trimestre. Ës molt difícil trobar pel·lícules catalanes que siguin parlades en català.


En el mateix sentit s'ha expressat la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha manifestat la seva satisfacció per encetar el cicle amb una pel·lícula catalana, i de fer-ho en companyia del seu director.

Àngels Solé

Fa temps que teníem ganes de portar directors de les pel·lícules que programem i tenint en compte que la nostra voluntat és tenir pel·lícules catalanes, estem molt contents.


Durant aquest primer trimestre de la temporada, passaran per Cinesa Sant Cugat una dotzena de pel·lícules com 'Vera Drake', 'Kandahar', 'El hundimiento' i 'Dogville', entre d'altres. Tots els films es projectaran cada dijous a partir de les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.