Els fans de 'Presuntos Implicados' poden comprar ja les entrades pel concert del Teatre Auditori


  • Comparteix:

L'actuació tindrà lloc el 28 de gener i servirà per presentar el darrer treball del grup, 'Postales'

L'actuació tindrà lloc el 28 de gener i servirà per presentar el darrer treball del grup, 'Postales'

Avui es posen a la venda les entrades pel concert que 'Presuntos Implicados' oferirà al Teatre Auditori el dia 28 de gener. El conegut grup de pop presentarà a la nostra ciutat el seu darrer àlbum, titulat 'Postales'. Es tracta de 12 temes que serveixen per commemorar els 20 anys d'història de la formació.

Juan Luis Jiménez, Soledad Jiménez i Nacho Mañó celebren aquests dies els seus 20 anys d'història i ho fan amb un nou disc compacte que no només commemora aquest aniversari sinó que també permet repassar la seva evolució.

Segons han explicat els propis components del grup, 'Postales' vol ser com una 'col·lecció d'instantànies sense cap relació entre elles i sense cap concepte comú' que parlen de la seva trajectòria. D'aquesta manera, les cançons recullen el pas del temps i deixen entreveure les frustracions i les vivències que els músics han experimentat al llarg dels anys i que els allunyen dels temes més lleugers dels seus inicis.

L'actuació de 'Presuntos Implicados' s'emmarca dins la programació del segon trimestre del Teatre Auditori i té la voluntat d'anar acostant un altre tipus de públic cap a aquest equipament cultural. Així ho ha explicat el director del Teatre Auditori, Pep Tugues.

Pep Tugues

Presuntos Implicados és una nova línia per al Teatre-Auditori. Portem un grup de pop i en portarem més, si té èxit.


Les entrades pel concert tenen un preu de 36 euros per al públic general i de 30 per als menors de 30 anys. Les localitats poden comprar-se a les guixetes del Teatre Auditori, per internet a l'adreça www.teatre-auditori.santcugat.or o també per telèfon, trucant al 93.589.12.68.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.