L'actor Lluís Soler recita poesia patriòtica catalana en un acte d'Òmnium Cultural


  • Comparteix:

La Unió Santcugatenca acull avui, dilluns, un recital de poesia patriòtica a càrrec de Lluís Soler. L'actor recitarà poemes de Martí i Pol, Verdaguer, Pere Quart, Espriu i Maragall, entre d'altres autors, en un acte organitzat per la secció local d'Òmnium Cultural.

L'espectacle constarà de prop d'una vintena de poemes patriòtics catalans. L'actor i rapsode Lluís Soler s'ha encarregat de fer la tria de composicions poètiques. Entre els autors seleccionats, es troben Maragall, Sagarra, Ausiàs March i Vinyoli. El rapsode unirà els fragments que recitarà amb un fil argumental per aconseguir fer viatjar els espectadors per la història del país.

En una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons', Soler assegura que recitar versos li proporciona més seguretat quan és a dalt d'un escenari.

Lluís Soler

Els versos em donen més seguretat perquè m'indiquen com s'han de dir les paraules per ser escoltades.


El recitalde poesia patriòtica catalana, organitzat per Òmnium Cultural, començarà a les vuit del vespre a la Unió Santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.