Els castellers afronten la seva diada amb la intenció de descarregar almenys 2 castells de 7 pisos


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat preparen per aquest diumenge la seva Diada i ho volen celebrar intentant descarregar el 5 de 7, el 4 de 7 amb pilar i el 3 de 7 aixecat per sota. Aquest passat cap de setmana, els camises verdes s'han desplaçat a Esparraguera on només han pogut fer el 3 de 7 per la manca d'efectius. Tot i així, la colla local ha valorat positivament aquesta actuació com a rodatge de cara a la Diada.

Aquest proper diumenge, 20 de novembre, és la Diada dels Castellers de Sant Cugat i la colla local espera poder oferir una molt bona actuació a tots aquells que s'acostin a la plaça Octavià a les dotze del migdia. Des de la direcció de la colla fan una crida a tots els components dels camises verdes perquè participin dels dos assaigs d'entre setmana per acabar de polir el 5 de 7 i el 3 de 7 aixecat per sota, dos dels castells que ja han fet però que els han caigut en alguna ocasió a plaça.

En aquest sentit, el cap de colla Marcel Serra, es mostra convençut que almenys dos castells d'entre el 5 de 7, el 4 de 7 amb pilar i el 3 de 7 aixecat per sota estan a l'abast dels castellers si hi posen els 5 sentits.

Marcel Serra

Jo estic segur que dos castells els farem. El 5 de 7 i el 4 de 7 amb pilar estan al nostre abast i pel 3 de 7 aixecat per sota, caldrà molta atenció.


D'altra banda, aquest cap de setmana els camises verdes s'han desplaçat a Esparraguera on no han pogut complir les perspectives principalment per la manca d'efectius que s'hi ha desplaçat. Els castellers han descarregat el 3 de 7, el 4 de 6 amb agulla, el 3 de 6 aixecat per sota i un pilar de 5 però no han pogut intentar castells de més categoria perquè molts castellers es van quedar a casa per la pluja. Amb tot, Marcel Serra ha fet una valoració positiva de la jornada perquè els anirà bé com a rodatge per la diada del 20 de novembre.

Marcel Serra

El diumenge plovia molt a Sant Cugat i molts no van venir. Tot i això vam poder fer el 3 de 7 i ha estat bo pels castells de set que preparem per la setmana que ve.


A més, com cada any a final de temporada, el dissabte 19 se celebrarà l'assemblea ordinària de la colla a l'Esbart Sant Cugat i la setmana següent el sopar de la colla on es donarà el tret de sortida als actes del desè aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.