El muntatge V.O.S, guanyador de 3 premis Butaca, també aconsegueix seduir el públic santcugatenc


  • Comparteix:

Prop de 500 persones han omplert aquest divendres el Teatre Auditori per veure l'obra V.O.S. (Versió Original Subtitulada), guanyadora dels premis Butaca al millor muntatge de petit format, a la millor direcció i a la millor actriu de repartiment. El muntatge de Carol López parla, en clau d'humor i ironia, de temes tan quotidians com l'amistat, les relacions de parella o la paternitat.

Sota el títol 'Versió Original Subtitulada', aquest és un muntatge molt original de la directora Carol López, que juga amb un ritme trepidant de l'acció i dels diàlegs per parlar de temes tan quotidians com les relacions d'amistat, la parella o la paternitat.

L'obra, protagonitzada per 4 actors, entre ells Vicenta Ndongo i Paul Berrondo, ofereix a l'espectador les diferents visions d'una mateixa història, sense perdre mai de vista un toc d'humor i d'ironia. Fins i tot, i amb una voluntat de donar més realisme al text, el muntatge combina diferents idiomes com el català, el castellà i el basc, reproduint en part una situació de bilingüisme força habitual als carrers de Barcelona.

L'espectacle ha estat molt ben rebut a Sant Cugat, on s'ha fet una oferta especial per als joves menors de 30 anys. L'actor Paul Berrondo s'ha mostrat molt satisfet d'aquesta bona acollida del públic.

Paul Berrondo

Al 'Lliure' era un espai molt petit i íntim; i aquí és un espai obert i amb molta gent però ens hem trobat molt a gust


Recordem que 'Versió Original Subtitulada' ha estat juntament amb l'obra de teatre 'Forasters', de Sergi Belbel, és l'espectacle que ha tingut més nominacions als Premis Butaca, i que finalment ha estat guardonat amb 3 d'aquests premis que atorguen els propis espectadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.