Quatre escoles organitzen un concert solidari al Teatre-Auditori en benefici dels nens de Nigèria


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat tornarà a interpretar 'El Pessebre' de Pau Casals

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat tornarà a interpretar 'El Pessebre' de Pau Casals

'El Pessebre' de Pau Casals torna diumenge al Teatre-Auditori en una funció solidària promoguda per les escoles La Vall, La Farga, l'Escola Infantil La Farga i Arina amb la col·laboració de la Fundació Impuls. L'objectiu de l'actuació, que anirà a càrrec de l'orquestra Simfònica Sant Cugat i diferents corals, és recollir diners per ajudar a escolaritzar nenes i nens sense recursos de Nigèria.

Quatre escoles de la Institució Familiar d'Educació -La Vall, La Farga, l' Escola Infantil La Farga i Arina- han unit esforços per ajudar en l'educació dels nens i nenes nigerians.

Amb aquest objectiu, els diners recaptats en el primer concert solidari de la Fundació Impuls es destinaran a beques per a infants nigerians. En concret, les ajudes seran per l'escola Whitesands, situada a la ciutat nigeriana de Lagos i que combrega amb el model educatiu de l'escola santcugatenca La Farga.

El director de la Fundació Impuls, Juan Pablo Garrido, ha destacat que un dels reptes educatius consisteix en obrir l'escola a tothom. Aquestes beques, segons Garrido, són un instrument perquè els més desafavorits puguin cursar tota l'escolaritat al centre Whitesands.

José Pablo Garrido

Catalunya té uns repctes educatius però altres països també. Una manera d'ajudar-los és assistir a aquest concert


El concert se celebrarà aquest diumenge a les set de la tarda al Teatre-Auditori. El preu de l'entrada és de 30 euros i l'espectacle anirà a càrrec de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, que interpretarà l'oratori 'El Pessebre' de Pau Casals, basat en un poema de Joan Alavedra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.