'Uuuuh!' inaugura la temporada 2006 del Teatre-Auditori amb un bon nivell de públic


  • Comparteix:

Prop de 500 persones han assistit aquest divendres al Teatre-Auditori per veure la primera funció de la gira 'd'Uuuuh!', una obra de Gerard Vàzquez que dirigeix el director dels Comediants, Joan Font. Es tracta d'una comèdia irònica i punyent ambientada a l'Alemanya nazi i centrada en una suposada actuació del pallasso Charlie Rivel davant de Hitler.

La primera funció de la gira 'd'Uuuuh!', un muntatge que es va estrenar el 22 d'octubre del 2005 al Teatre de Salt en el marc del Festival Temporada Alta 2005, ha tingut lloc aquest divendres al Teatre-Auditori de la nostra ciutat.

Els més de 450 santcugatencs que hi han assistit han pogut gaudir, durant una hora i quaranta minuts, d'un muntatge que parteix d'uns fets reals, quan el pallasso Charlie Rivel es va veure obligat a actuar durant tres anys a Alemanya en plena Segona Guerra Mundial per complir els contractes signats prèviament. L'autor de l'espectacle, Gerard Vàzquez, afegeix una suposada actuació de Rivel davant de Hitler que serveix per contraposar brutalment dues sensibilitats oposades, la del dictador cruel i la del pallasso tendre.

El director del muntatge, Joan Font, que ha assistit a l'espectacle juntament amb l'autor del text, Gerard Vàzquez, s'ha mostrat molt satisfet per com s'ha desenvolupat la funció.

Joan Font

Estem contents, molt feliços. A més, a mi m'ha agradat molt la funció. L'he vist des de fora i és de les vegades que m'ha emocionat.


L'obra d'aquest divendres al Teatre-Auditori, que ha suposat l'inici de la programació semestral d'aquest equipament, ha donat també el tret de sortida de la gira 'd'Uuuh!'. Una gira que comptarà amb 14 actuacions a ciutats com Terrassa, Lleida, Tarragona i Reus, entre d'altres. Joan Font explica què ha suposat per tot l'equip començar el recorregut a Sant Cugat.

Joan Font

Hem tingut sort de fer-ho aquí en primer lloc perquè hi ha molta afinitat. Aquí venim a fer també les '1001 nits' i és un Teatre que permet fer-ho igual que al Lliure. És un goig.


El proper 3 de febrer el Teatre-Auditori tornarà a obrir les portes al director dels Comediants. Aquesta vegada serà per veure les 'Les mil i una nits'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.