Surt a la venda el nou treball de l'orquestra local Cotton Club Big Band


  • Comparteix:

L'orquestra Cotton Club Big Band ha tret a la venda el seu nou disc. Aquest treball, que compta amb la col·laboració dels cantants Lucrècia i Moncho, és un homenatge al recentment desaparegut vocalista de l'orquestra, Lupita.

Després de quatre anys de treball ha sortit el disc compacte de la Cotton Club Big Band, dirigida per Jordi Barceló. Aquest treball ret homenatge al desaparegut músic Néstor Lupita Nazareno i inclou un total de 10 temes. El treball discogràfic inclou estils com el swing o els boleros, passant per la salsa, el mambo i la cúmbia.

El director del conjunt, Jordi Barceló, ha escrit totes les peces de l'àlbum i també s'ocupa dels arranjaments. El disc compta amb la col·laboració de Pancho Céspedes, Lucrècia, Moncho i, fins i tot, la tarotista Aramis Fuster.

L'Ajuntament va cedir l'Aula Magna de l'Escola Victòria dels Àngels perquè el grup local pogués realitzar l'enregistrament del disc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.