Rosana obre, amb un ple absolut al Teatre-Auditori, els actes pel Dia Internacional de la Dona


  • Comparteix:

La cantanta canària sedueix des de la primera cançó als espectadors del Teatre-Auditori

La cantanta canària sedueix des de la primera cançó als espectadors del Teatre-Auditori

Nou ple absolut al Teatre-Auditori, en aquesta ocasió per escoltar la cantant Rosana. Durant prop de dues hores de concert, la canària ha presentat el seu darrer treball, 'Magia', davant un públic totalment entregat, i ha repassat també alguns dels seus temes més coneguts d'anteriors àlbums. L'actuació, que ha reunit espectadors de totes les edats, ha donat el tret de sortida als actes del Dia Internacional de la Dona a la nostra ciutat.

'Carta urgente' ha sigut el tema que ha donat el tret de sortida a un concert que ha servit a la canària per presentar el seu darrer treballat, titulat 'Magia'. Davant un públic que des de la primera cançó s'ha rendit a la simpatia i a la veu de la cantant, Rosana ha repassat alguns dels seus principals temes com 'Quiero', 'Aquel corazón', 'Te debo este sueño', o el single que dóna nom al disc, a banda de les cançons més conegudes dels seus anteriors treballs.

Tot i que el concert ha començat un quart d'hora tard degut al retard de l'avió -que com ha explicat la pròpia cantant, sortia de la terminal 4 de Barajas-, el públic ràpidament ha oblidat aquesta espera i ha recompensat la canària amb forts aplaudiments i corejant sense parar les cançons. Rosana s'ha mostrat molts satisfeta de la resposta dels espectadors.

Rosana

Hem arribat que quasi no arribem, però el públic ha sigut molt comprensiu i ens ha perdonat. La veritat és que s'han portat. Tenim molta sort amb la gent que s'emporta la nostra música a casa


Un dels moments culminants de l'actuació ha arribat cap al final, quan la cantant ha baixat de l'escenari i ha continuat cantant entre els espectadors, que han aprofitat per saludar-la i fins i tot demanar-li autògrafs, peticions a les que Rosana ha respost sense deixar de cantar ni un moment. I és que segons la cantant, és important poder acostar-se al públic i mantenir un contacte molt més directe que la carrega d'energies i li permet conèixer millor els seus seguidors.

Rosana

És una manera de recarregar-me les piles i d'agrair al públic de forma molt directa la quantitat de cops que ells s'han mogut per sentir-nos i per comprar els discs. A més, ells ens van coneixent a través e la nostra música i jo aprofito molt aquests moments


Entre els assistents al concert no hi ha faltat les titulars de Cultura i d'Igualtat del consistori. I és que l'actuació de Rosana ha servit per donar el tret de sortida a les activitats programades a Sant Cugat amb motiu del Dia Internacional de la Dona. La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha qualificat el concert de 'meravellós' i ha destacat la bona resposta que ha tingut aquesta proposta i sobretot, el fet que hagi atret espectadors de totes les edats.

Àngels Solé

Hi ha hagut molta emotivitat i energia al teatre, la gent fins i tot es contenia perquè el format de teatre és més convencional, però ella carrega una energia dins el repertori que arriba a l'ànima de la gent


Pel que fa a projectes de futur de la cantant canària, Rosana ha explicat que encara no està pensant en un nou disc i que el seu objectiu és continuar promocionant 'Magia' amb aquesta gira més intimista i, a l'estiu, amb una nova gira de més gran format.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.