Nacho Duato porta al Teatre-Auditori l'últim espectacle de la Compañía Nacional de Danza


  • Comparteix:

La 'Compañía Nacional de Danza', dirigida per Nacho Duato, actua aquest cap de setmana per partida doble al Teatre-Auditori. La companyia presentarà divendres i dissabte l'espectacle 'Multiplicidad. Formas de silencio y vacío', basat en la música de Johann Sebastian Bach.

'Multiplicidad. Formas de silencio y vacío' és fruit de la coproducció entre la ciutat de Weimar, capitat cultural d'Europa 1999, i la 'Compañía Nacional de Danza'. L'any 1997, la direcció del Festival de Weimar va encarregar a Nacho Duato un ballet que, d'alguna manera, tingués un vincle amb aquesta ciutat. El coreògraf va triar la figura del compositor Johann Sebastian Bach com a 'leitmotiv' de l'espectacle.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha dit que és un 'luxe' que el Teatre-Auditori rebi la visita de la companyia que dirigeix Nacho Duato.

Sílvia González

Les expectatives són altíssimes. La 'Compañía Nacional de Danza 1' amb Nacho Duato és un luxe. Estem molt contents. El misticisme de Bach dialoga molt bé amb el llenguatge contemporani de Duato.


La 'Compañía Nacional de Danza' mostrarà el seu procés de treball abans de l'espectacle amb un assaig opbert que es farà dissabte a les 7 de la tarda. Les entrades per veure les actuacions de divendres i dissabte estan gairebé exhaurides.

D'altra banda, el cartell de 'complet' ja s'ha penjat per veure l'espectacle 'La Cabra o qui és Sylvia?', que dirigeix Josep Maria Pou i que arribarà al Teatre-Auditori el divendres 31 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.