L'obra 'Composició nocturna', de Raimon Sunyer, guanya el primer Premi de pintura de Petit Format Nit de l'Art


  • Comparteix:

L'obra 'Composició nocturna', del pintor Raimon Sunyer, ha estat la guanyadora del primer Premi de Pintura de petit format Nit de l'Art-Autocugat, valorat en 12.000 euros. El guardó s'ha lliurat aquest dissabte al Claustre del Monestir, en el marc de la 6a edició d'aquesta vetllada artística. El jurat, format principalment per galeristes, ha destacat l'elevat nivell de les obres presentades i ha apostat per potenciar al màxim aquest nou guardó.

Els membres del jurat han valorat especialment l'intimisme de 'Composició nocturna', l'obra del pintor Raimon Sunyer que ha resultat guanyadora de la primera edició del Premi de petit format Nit de l'Art, que patrocina l'empresa Autocugat.

Sunyer ha destacat la importància que per ell té aquest premi i ha valorat molt positivament aquesta iniciativa. També ha explicat que la seva obra vol ser un homenatge a la pintura clàssica.

Raimon Sunyer

La composició fa un homenatge a la pintura clàssica. En primer terme és una visió des d'una finestra i després es veu el fons. És la meva manera d'entendre el tema.


De la seva banda, el jurat del premi, format bàsicament pels galeristes de la nostra ciutat, s'ha mostrat partidari de potenciar aquesta iniciativa i de dotar el premi de pintura de petit format d'un prestigi a nivell de Catalunya i de l'Estat. Un dels membres del jurat i comissari del premi, Lluís Ribas, ha destacat l'alta participació i l'elevada qualitat de les obres que s'han presentat.

Lluís Ribas

La qualitat ha estat molt alta. El primer premi ha estat molt discutit perquè hi havia uns quants candidats. Ens hem de felicitar per l'alta participació.


A banda del guanyador, el jurat ha lliurat ha fet una menció especial als autors de cinc obres més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.