Josep Gimeno presenta el llibre 'Catalunya demà' que recull 10 opinions sobre el futur del país


  • Comparteix:

El coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, ha presentat l'obra

El coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, ha presentat l'obra

El sociòleg Salvador Cardús, l'economista Ramon Tremosa, el filòsof Xavier Rubert de Ventós i el president del Barça, Joan Laporta, són alguns dels personatges que donen la seva opinió sobre el futur del país al llibre 'Catalunya demà', del periodista de Ràdio Sant Cugat Josep Gimeno. L'autor ha presentat l'obra en una roda de premsa retransmesa en directe per l'emissora municipal i acompanyat pel coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells.

El llibre, editat per 'Ara Llibres', recull 10 visions de Catalunya i del seu futur. També donen la seva opinió l'historiador Joan B. Culla, el magistrat Guillem Vidal, l'empresari i periodista Miquel Calçada, el filòleg Joan Martí, l'actor Joel Joan i el monjo benedictí Bernabé Dalmau. Entre els temes que es tracten, destaca el repte de la immigració, la salut del català i les relacions entre Catalunya i l'Estat espanyol. Així ho ha explicat Josep Gimeno al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Josep Gimeno

Un tema recorrent és la immigració. També apareix la relació política amb l'Estat espanyol i l'ús del català.


El coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, ha estat l'encarregat de presentar el llibre. Fornells ha afirmat que l'obra recull reflexions molt lligades al debat de l'Estatut i ha subratllat que tots els personatges entrevistats pertanyen a la 'minoria' que accepta que Catalunya és una nació. Segons Xavier Fornells, el llibre 'Catalunya demà' és un bon exercici periodístic ja que és fruit de l'esperit crític.

Xavier Fornells

Aquest tipus d'exercicis permeten recuperar allò que es perd quan es comença la universitat: l'esperit crític. Sense això no hi ha periodisme.


El llibre 'Catalunya demà' va sortir al carrer el mes de maig i té un preu de 14 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.