La galeria Canals aposta pels artistes vinculats a Sant Cugat en la nova temporada


  • Comparteix:

La Canals-Galeria d'Art presenta una proposta basada en l'art actual i en els artistes vinculats amb l'Escola Catalana de Tapís de cara a la pròxima temporada. Ramon Herreros, Gómez Gámez, Joan Pere Viladecans i Modest Cuixart són alguns dels artistes que exhibiran les seves obres en el programa de la Canals després de les vacances d'estiu.

L'espai d'art Canals manté la seva aposta per l'art actual i el seu compromís de donar a conèixer el moviment de l'Escola Catalana de Tapís. La galeria centra les seves exposicions en els artistes que han sortit de la ciutat o que tenen alguna vinculació amb el moviment que va portar fins a Sant Cugat els màxims exponents de l'art del tapís. El director de la sala, Josep Canals, avança el contingut de la nova temporada.

Josep Canals

És una temporada més íntima. La intenció bàsica és seguir apostant pels artistes que han passat per Sant Cugat i vinculats amb l'Escola de Tapís.


La temporada 2006/2007 s'iniciarà amb una exposició de Ramon Herreros, que presentarà l'escriptora i periodista Margarita Rivière. Herreros és un dels artistes representatius de la generació dels anys seixanta. Amb aquesta mostra, la galeria celebrarà el seu 33è aniversari i recordarà els seus inicis, amb el nom de Galeria d'Art del Vallès. Aquesta va ser la primera sala d'art professional de la ciutat, que amb el canvi d'ubicació al carrer de la Creu va passar a anomenar-se Canals.

L'activitat artística continuarà amb una exposició d'un dels artistes santcugatencs més representatius, Gómez Gámez. Posteriorment, es podrà veure a la galeria Canals una mostra que reuneix els creadors més importants que es van involucrar amb l'Escola Catalana de Tapís, com Tàpies, Clavé o Miró.

La Canals acollirà exposicions dels artistes contemporanis més importants de l'escena artística catalana. El primer trimestre de 2007 es podrà veure Joan Pere Viladecans, i les mostres continuaran amb l'exhibició d'obres de Joan Pere Viladecans i de Josep Guinovart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.